Bezoek van Sint en Piet

DONDERDAG

We gingen voor het eerst een kijkje nemen in de Sintklas. De klas was helemaal versierd. Er lag een brief van Piet klaar. Hij was heel trots op de versierde klas maar er was een probleem, er lag een zitzak. Sinterklaas zou nooit op een zitzak zitten om de kinderen te begroeten. We zochten samen naar een oplossing. We lieten aan Piet weten dat hij beter een stoel zou klaarzetten voor Sinterklaas.

VRIJDAG

De volgende dag gingen we opnieuw een kijkje nemen. Piet had gedaan wat we gevraagd hadden. Er stond een stoel maar die was veel te klein. De kont van de Sint is veel te groot voor die kleine stoel. We lieten opnieuw weten aan Piet dat zo'n klein stoeltje niet goed was.

MAANDAG

Gelukkig stond er een mooie grote stoel klaar voor de Sint. We waren klaar voor zijn bezoek. We zongen samen nog eens de liedjes.

6 DECEMBER 2022

Vandaag kwam Sinterklaas langs. Hij kwam samen met Piet toe in een aanhangwagen. Gelukkig had mevrouw Marjolijn een stoel klaargezet zodat de Sint makkelijk uit de aanhangwagen kon stappen. De Sint sprak ons toe en zei ons dat er geen stoute kinderen waren, enkel een stoute meester Kristoff.

We kregen veel lekkers en leuke cadeautjes. :-)

Klik hier voor de foto's.

dinsdag 6 december 2022

Klassen

Wil je kennismaken met onze klassen? Klik dan op de foto en breng een bezoekje aan de blog van de klas.

Opvang

In onze school hebben we ruime opvangmogelijkheden.