L6 openluchtklassen DAG 2

Lieve mama's en papa's,

Vanmorgen waren we niet zo stil. De juffen werden wakker van ons lawaai en ze kwamen ons zeggen dat het iets stiller moest. Anderen van ons sliepen tot het vliegerlied luid werd afgespeeld in de gang. De juffen hadden ons vooraf al verteld dat ze het superfijn zouden vinden als we allemaal in de gang met hen kwamen meedansen. Dat hebben we dan ook gedaan.

Om 08u00 zaten we allemaal fris aan tafel en konden we genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet. We konden kiezen uit 2 soorten cornflakes, verschillende soorten brood, sandwiches, choco, confituur, speculoospasta, smeerkaas, kaas, ham, .... Er werd lekker gesmuld.

Van zodra we ons buikje vol hadden gegeten, konden we vertrekken richting Bokrijk om daar een zoektocht te doen. De zoektocht startte met het kiezen van een virtuele hoed en ging over de werken van Brueghel. We kregen allemaal een badge. Op onze route moesten we op zoek naar diamanten die we met de badge konden laten oplichten. In de diamanten zaten kleine details van het schilderij 'het gevecht tussen carnaval en vasten' verwerkt. De kleine details waren verdwenen, het was aan ons om die allemaal terug te vinden. Daarna vulden we onze maagjes met onze picknick zodat we verder konden met onze dag. Naast het openluchtmuseum ligt een meer waar je kan wandelen door het water. Dat leverde enkele toffe beelden op. De natuur is er prachtig. Toen we terugkeerden bleek er nog tijd te zijn om eens te stoppen aan het suuuupergrote speelplein met speciale buizen.

Rond 17u vertrokken we weer richting Home Fabiola waar we eerst nog wat mochten spelen.

Vanavond stond frietjes met stoofvlees op de menu. SUUUUUUUPERLEKKER!

Na het eten was het tijd voor de film: Free Willy. Daardoor waren we al wat moe geworden en volledig klaar voor ons bedje. We zullen het stil houden vannacht zodat ook de juffen goed kunnen slapen.

Tot morgen!

Om de foto's van deze dag te bekijken, klik HIER.

L6A koalaklas, woensdag 20 september 2023

Klassen

Wil je kennismaken met onze klassen? Klik dan op de foto en breng een bezoekje aan de blog van de klas.

Opvang

In onze school hebben we ruime opvangmogelijkheden.