L1B wat we na de paasvakantie in de maand april nog deden

Wat hebben we de voorbije weken na de paasvakantie allemaal uitgespookt in de bijtjesklas? Wel, we hebben nieuwe teams gemaakt! Altijd fijn die nieuwe combinaties in de klas, wat kunnen de bijtjes al goed samenwerken zeg!

Tijdens de lessen taal speelden we verschillende taalspelletjes, maakten we een vlinderdictee, oefenden we extra lange samenstellingen in, lezen we ook al woorden op -aai, -ooi, -oei, ... Wat een knappe bijtjes hebben we in de klas! Ook de rekenlessen gaan er aan een razend tempo door. Het laatste rekenboek is al in gebruik! De banaanoefeningen kwamen aan bod en wauw, wat doen jullie kastaars dit goed zeg! Trotse juffen in de bijtjesklas. Ook hebben we opnieuw heel wat afgemeten en afgewogen, altijd leuk, die doelessen!

Het thema 'de tuin van Bolle' is ook een waar succes! Het leeft echt in de klas. Hoe fijn dat we vanalles bijleerden over kruiden en planten en hoe die groeien. Supertof! Ook speelden we binnen dit thema enkele Kahoot!-quizen, we staan op het punt echte quizmasters te worden.

Benieuwd hoe het eruit zag in onze klas? Klik dan hier voor de foto's! Veel kijkplezier.

zondag 5 mei 2024

Klassen

Wil je kennismaken met onze klassen? Klik dan op de foto en breng een bezoekje aan de blog van de klas.

Opvang

In onze school hebben we ruime opvangmogelijkheden.