L2 - Camping De Fonkel

Het tweede leerjaar bleef net voor de herfstvakantie slapen op school.

De donderdagmorgen kwamen de kinderen gepakt en gezakt toe op school. Met veel kriebels in de buik werd afscheid genomen van de mama's, papa's zelfs oma's en opa's.

Na de lesdag werden om 16u met behulp van enkele ouders de tenten opgezet en mochten de kinderen hun tent inrichten. Na het knusjes maken van de tent kregen we 2 activiteiten. Een eerste activiteit is het maken van een lampion, de tweede activiteit was een dansje op het liedje van "thor - Een tocht door het donker".

Daarna mochten de leerlingen smullen van een croque monsieur. De leerlingen smulden erop los. Nadat we onze buikjes hebben gevuld volgde nog een avondspel. We gingen met onze zaklamp op zoek naar verschillende kaartjes die op de speelplaats verstopt lagen. Wat was dat fijn om in het donker op school te spelen.

Op het eind van de dag las juf Hilde ons een verhaaltje voor om dan rustig te gaan slapen. Twee uur later lagen alle tenten te snurken.

Na een woelige nacht werden we gewekt met muziek. Kleren aan, tanden poetsen, haren kammen, tent opruimen,... Om dan naar het ontbijt te gaan. We smulden opnieuw onze buikjes vol en gingen naar klas.

Een dank je wel aan alle ouders die geholpen hebben met het eten, de tenten, ... Ook een dank je wel aan juf Lien die heel vrijwillig ons kwam vergezellen op de camping.

Foto's vind je hier.

L2B giraffenklas, zaterdag 27 oktober 2018

Klassen

Wil je kennismaken met onze klassen? Klik dan op de foto en breng een bezoekje aan de blog van de klas.

Opvang

In onze school hebben we ruime opvangmogelijkheden.