L3A De voorleesweek

Deze week was het voorleesweek. Er kwamen elke dag (groot)ouders langs om een verhaal voor te lezen. We kregen een heleboel mooie verhalen te horen.

De mama van Hanne had een boekje gekozen in de bib. Het was goed voor onze spelling want het was een boek vol met 'ei'tjes. Het was een mooi verhaal.

De opa van Lowie nam ons mee in het verhaal van een machinebouwer. Ook had Lowie zelf een machine gemaakt met zijn lego, knap hoor! Om af te sluiten kregen we nog lekkere wafeltjes. Dat was smullen!

Op donderdag kwam de mama van Minne langs. Met haar zachte stem las ze een boek voor van Brigitte Minne. Een mooi boek met prachtige prenten.

Tot slot kwam de opa van Sem voorlezen. Hij las een aantal verhalen voor over Sint en Piet. We waren helemaal in de Sinterklaassfeer. Ook zongen we samen 'Zie ginds komt de stoomboot...'

Bedankt om te komen voorlezen.  Jullie hebben deze voorleesweek extra speciaal gemaakt.

Ook hebben we een heleboel schrijvers en schrijfsters in de klas. Dit is een opdracht in de eilanden. Ze schrijven een verhaal aan de hand van een dobbelsteen en ze lezen die voor aan de klas. :-)

Klik hier voor de foto's.

L3A cactusklas, vrijdag 25 november 2022

Klassen

Wil je kennismaken met onze klassen? Klik dan op de foto en breng een bezoekje aan de blog van de klas.

Opvang

In onze school hebben we ruime opvangmogelijkheden.