L3A Sint en Piet

Vorige week gingen we elke dag naar de gele klas. Die klas was helemaal versierd voor Sint en Piet. Toen we dinsdag aankwamen lag er een gouden envelop. Na het lezen van de brief, wisten we meteen wat te doen.

Sinterklaas die verveelt zich en hij zoekt een nieuwe hobby. Samen met de klas sloegen we de handen in elkaar en zochten we een hobby voor de Sint. Daarna maakten we een tekening zodat hij het zeker zou snappen. Ook hebben we gedanst en gezongen op de 'Sint Shake' en de 'Zwarte Pieten Move'.

Op donderdag gingen we opnieuw op bezoek. We hebben onze tekeningen met idee├źn aan het bord gehangen.

Op vrijdag waren de tekeningen weg, Sint en Piet hadden ze meegenomen. Hopelijk zit er een oplossing tussen voor hem.

Opnieuw hebben we wat gedanst en gezongen.

In de klas hebben we ook niet stilgezeten. Nadat we 'In een Spaanse villa' en ''Paard heeft griep' volledig konden zingen, hebben we ook geknutseld. We gingen aan het werk met ons priknaaldje. Na het prikken namen we felle kleuren om op te kleven. We maakten een glasraam voor Sint en Piet.

Vandaag was het eindelijk zo ver... Sinterklaas kwam op bezoek.

We hebben veel liedjes gezongen en gedanst. De Sint en zijn Piet waren heel tevreden. We kregen een zak vol lekkers. Toen we in de klas aankwamen lag er een zak in de kring. We kregen super leuke cadeautjes. Samen met de andere klas zullen we de cadeautjes delen. We kregen 3 strips, een puzzel van 1 000 stukken, het spel Regenwormen en een goocheldoos.

Bedankt Sinterklaas en Piet! Tot volgend jaar!

Klik hier voor de foto's.

L3A cactusklas, maandag 6 december 2021

Klassen

Wil je kennismaken met onze klassen? Klik dan op de foto en breng een bezoekje aan de blog van de klas.

Opvang

In onze school hebben we ruime opvangmogelijkheden.