L6 Afscheid nemen bestaat niet

Het schooljaar zit er op, de vakantie ging van start. Voor het zesde leerjaar van De Fonkel was het hun laatste jaar op de lagere school. De laatste dagen stonden vooral in teken van samen zijn en genieten van elkaar. Eén dag van de laatste week sprong er toch bovenuit: de exodus. We gingen van start met een fietstocht naar het bos van Loppem waar we de uitweg moesten vinden in het doolhof. Op de terugweg hield zelfs de regen ons niet tegen. Eenmaal terug op school hadden we nog tijd om alles klaar te zetten voor de mama's en papa's. Zelfs bij hen vloeiden hier en daar wat traantjes. We hebben gezongen en gedanst. Het spreekwoord zegt 'Als de kat van huis is, dansen de muizen'. Dat is exact wat we deden. We hielden nog een geweldig feestje onder het afdak. Op het afgesproken tijdstip gingen we naar onze tent. Hoe lang we precies geslapen hebben, weet niemand. Zelfs de juffen niet ;-). 
De volgende dag kregen we een ontbijt van de ouderraad. Eenmaal ons buikje gevuld was, hadden we weer genoeg energie om te werken en alle tenten af te breken. We hadden een volledig weekend nodig om te bekomen.

Boodschap aan de jongens en meisjes van het zesde:
Lieve jongens en meisjes,
Het schooljaar mag dan wel voorbij zijn, jullie zijn altijd welkom op onze school. We zullen jullie met plezier nog eens binnenlaten :-D. We wensen jullie heel veel succes in het middelbaar. Geniet van alle grote avonturen die jullie nog te wachten staan! Tot snel!

Om de foto's van deze dag te bekijken, klik HIER.

L6A koalaklas, woensdag 7 juli 2021

Klassen

Wil je kennismaken met onze klassen? Klik dan op de foto en breng een bezoekje aan de blog van de klas.

Opvang

In onze school hebben we ruime opvangmogelijkheden.