L6 openluchtklassen DAG 2

Lieve mama's en papa's,

vanmorgen was het wonder boven wonder behoorlijk lang stil. Sommige leerlingen werden pas wakker toen de muziek om 07u15 begon te spelen in de gang.

Om 08u00 zaten we allemaal fris aan tafel en konden we genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet. We konden kiezen uit 2 soorten cornflakes, verschillende soorten brood, sandwiches, choco, confituur, speculoospasta, smeerkaas, salami, kaas, ham, .... Er werd lekker gesmuld. We maakten ook onze picknick klaar om mee te nemen.

Met de bus vertrokken we richting Bokrijk. Naast het openluchtmuseum ligt een meer waar je kan wandelen door het water. Dat leverde enkele toffe beelden op. De natuur is er prachtig. We wandelden terug naar Bokrijk om daar een zoektocht te doen. We vulden onze maagjes met onze picknick zodat we er helemaal klaar voor waren. De zoektocht startte met het kiezen van een virtuele hoed en ging over de werken van Brueghel. We kregen allemaal een badge. Op onze route moesten we op zoek naar diamanten die we met de badge konden laten oplichten. In de diamanten zaten kleine details van het schilderij 'het gevecht tussen carnaval en vasten' verwerkt. De kleine details waren verdwenen, het was aan ons om die allemaal terug te vinden.

’s Avonds kregen we opnieuw een lekkere maaltijd voorgeschoteld: STOOFVLEES MET FRIETJES. Hmmmm...

Na het avondeten was het tijd voor de filmavond. We installeerden ons met lakens, kussens en knuffels. We keken naar de film 'Raya en de laatste draak'. Opnieuw een momentje voor de juffen waarbij we muisstil waren. De film duurde behoorlijk lang waardoor we pas laat in ons bedje zaten. Snel slapen want morgen is het weer vroeg dag. Slaaplekker!

Om de foto’s van deze dag te bekijken, klik HIER.

L6B pandaklas, donderdag 23 september 2021

Klassen

Wil je kennismaken met onze klassen? Klik dan op de foto en breng een bezoekje aan de blog van de klas.

Opvang

In onze school hebben we ruime opvangmogelijkheden.