L6 Openluchtklassen DAG 3

We startten onze dag opnieuw aan het ontbijtbuffet. Van zodra we ons buikje vol hadden gegeten, konden we vertrekken richting Bokrijk om daar een zoektocht te doen. De zoektocht startte met het kiezen van een virtuele hoed en ging over de werken van Brueghel. We kregen allemaal een badge. Op onze route moesten we op zoek naar diamanten die we met de badge konden laten oplichten. In de diamanten zaten kleine details van het schilderij 'het gevecht tussen carnaval en vasten' verwerkt. De kleine details waren verdwenen, het was aan ons om die allemaal terug te vinden. Daarna vulden we onze maagjes met onze picknick zodat we verder konden met onze dag. Naast het openluchtmuseum ligt een meer waar je kan wandelen door het water. Dat leverde enkele toffe beelden op. De natuur is er prachtig. Toen we terugkeerden bleek er nog tijd te zijn om eens te stoppen aan het suuuupergrote speelplein met speciale buizen.

’s Avonds kregen we opnieuw een lekkere maaltijd voorgeschoteld: hamburgers!

Nadien konden we ons klaarmaken voor de fuif. Dit was echt hét hoogtepunt van openluchtklassen waar we ons keihard konden uitleven. We mochten vandaag ook iets later naar bed dan de voorgaande dagen. De juffen hebben ons beloofd dat we ook wat langer mochten slapen.

Moe en uitgeteld liggen we intussen al in ons bedje. Morgen keren we met een dubbel gevoel terug naar huis. We zullen blij zijn iedereen terug te zien, in ons eigen bedje te slapen, maar hier was het met alle vrienden en vriendinnen toch ook best wel plezant.

Slaaplekker en tot morgen!

Om de foto’s van vandaag te bekijken, klik HIER.

L6B pandaklas, donderdag 15 september 2022

Klassen

Wil je kennismaken met onze klassen? Klik dan op de foto en breng een bezoekje aan de blog van de klas.

Opvang

In onze school hebben we ruime opvangmogelijkheden.