L6A-L6B Openluchtklassen dag 3

Hallo allemaal!

De juffen lieten ons vandaag wat langer slapen. Om 8u werden we gewekt met het lied DANS DJ DANS van Peter Van De Veire. Bijna alle leerlingen stonden te feesten in de gang. Enkele vroege vogels waren al voor het liedje wakker en waren al aangekleed. Wie klaar was mocht naar buiten om wat te spelen tot het ontbijtbuffet klaarstond. Vandaag was echt een dag waarop we tijd hadden. Rond 11u zijn we voor elk van ons fietsen gaan halen en vertrokken we vol goede moed aan een serieuze fietstocht. MAAR, de weergoden waren ons echt niet goed gezind. Slechts een halfuur verder begon het behoorlijk te regenen waardoor we snel gestopt zijn om te schuilen/eten. Tijdens de picknick hebben de juffen voor een noodplan gezorgd. Na wat telefoontjes en gepuzzel zag het verloop van de rest van de dag er wat anders uit. We beslisten om terug te keren en onze fietstocht voor bekeken te houden. Het zwembad was nog een uur vrij dus daar konden we ons nog eens goed uitleven. Aansluitend op het zwembad was ook de sportzaal vrij waar een groot springkasteel stond.

Het avondeten was voor ons allemaal een grote verrassing want op de menu stond dat het vis zou zijn. Toen de kar met eten arriveerde waren het FRIETJES! Niemand van ons vond dat jammer natuurlijk.

Na het avondeten was het tijd voor de filmavond. We keken naar de film 'Free Willy'. Opnieuw een momentje voor de juffen waarbij we muisstil waren. De film duurde behoorlijk lang waardoor we pas laat in ons bedje zaten. Snel slapen want morgen is het weer vroeg dag. Slaaplekker!

Om de foto's van vandaag te bekijken, klik HIER.

L6B pandaklas, woensdag 11 september 2019

Klassen

Wil je kennismaken met onze klassen? Klik dan op de foto en breng een bezoekje aan de blog van de klas.

Opvang

In onze school hebben we ruime opvangmogelijkheden.